Μένουμε Σπίτι: Ημέρα 10η |Αντέχουμε!

Δεν φοβάμαι να κάτσω μέσα. Είναι η ευκαιρία μου να επιστρέψω σε όλα αυτά που αγαπάω, όταν υπό κανονικές συνθήκες η καθημερινότητα που έχω χτίσει δεν θα μου το επέτρεπε.

Δεν βαριέμαι. Έχω τοσα όμορφα και ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω μέσα στην ημέρα. Απλά, ναι, τα περισσότερα θα είναι από τον καναπέ ή το κρεβάτι μου, οπότε ίσως πιαστώ λίγο. Υπάρχει και σε αυτό λύση, η άσκηση ή μια απαλή κινητοποίηση στις αρθρώσεις. Βρες λύσεις, απόφυγε να αναζητάς μόνο προβλήματα και θα δεις πόσο καλό θα σου κάνει αυτό!

IMG_7641

Δεν φοβάμαι να κάνω μια στροφή προς τα μέσα, για να δω τι θέλω πραγματικά, μόνο έτσι μπορώ να το μάθω άλλωστε. Γιατί να μη θέλω να μείνω μόνη μου με τον εαυτό μου; Τον απεχθάνομαι; Τον μισώ; Μήπως δεν τον πολυπάω; Το κάθε άλλο! Αν όντως τον αγαπάω, δεν θα μου είναι ανυπόφορος όλες αυτές τις στιγμές που η σιωπή κανει εκκωφαντικό θόρυβο… θα μου δίνει ώθηση και κίνητρο, για να αναζητήσω νέα πράγματα, να μάθω, να διαβάσω, να εξελιχθώ μέσα από το σπίτι.

Ο Εαυτός μου θα με φροντίσει και δεν θα με αφήσει να βαλτώσω. Κατανοώ ότι αν δεν μπορώ να αντέξω τον έναν και μοναδικό πραγματικό σύντροφο και συνοδοιπόρο μου στη ζωή, τότε ποιον θα αντέξω; Ποιος θα με αντέξει; Για μένα αυτή είναι η ιδανική στιγμή να δεις τι δουλειά έχεις κάνει με τον εαυτό σου.

Είσαι άνθρωπος ολόκληρος, όπως πάντα ήθελες; Ή είσαι άνθρωπος που περίμενει ένα φίλο/ σύντροφο/ συγγενή/ συνεργάτη/ γνωστό να τον συμπληρώσει, να τον κάνει χαρούμενο, να τον παρηγορήσει, να τον καθησυχάσει…; Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι μέσα από όλο αυτό -όλοι- θα βγούμε πλήρεις και ικανοποιημένοι από τον εαυτό μας! Μακάρι να μπορούσα να σου μεταδώσω το πόσο σίγουρη νιώθω… Μπορεί σε 8 μέρες να μη λέω το ίδιο που σου λέω τώρα, όμως μέσα μου θα το πιστεύω, γιατί και εσύ και εγώ γνωρίζουμε ότι αυτή είναι η αλήθεια.

Fo Fo Follow Me!

•► YouTube Subscribe: https://goo.gl/xaW8ab
•► Instagram: despina_kargakou
•► Facebook page: My T-Place by Despina Kargakou

Be happy 🙂

Dés Kargakou

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλιά σας :)

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s