Ξεκινώντας τη γυμναστική…

…θα περάσουν χιλιάδες εικόνες από το μυαλό σου. Χιλιάδες σκέψεις που πολλές φορές θα έχουν ως στόχο να σε αποθαρρύνουν. Τι θα κάνω; Τι θέλω ΕΓΩ να κάνω; Πώς θα βρω χρόνο; Θα τα καταφέρω σε ένα μήνα ή θα χρειαστώ πολύ καιρό για να την επίτευξη του στόχου μου; Το πρώτο στάδιο είναι το πιο δύσκολο. Είναι η φάση που είσαι πιο επιρρεπής από ποτέ στο να τα παρατήσεις! Επειδή, λοιπόν, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, θα χρειαστεί να γίνει σωστά.

mytplace_fitness_motivation

Όταν ξεκινήσεις και κρατήσεις μια σταθερή συχνότητα στις προπονήσεις σου, αυτό σιγά σιγά θα γίνει συνήθεια – ένα χόμπυ, μια ασχολία που θέλεις να κρατήσεις. Γιατί νομίζεις ότι στην αρχή είναι πιο ευκολο να τα παρατήσεις; Επειδή έχεις τον πιο δύσκολο στόχο που μπορει να θέσει ενας άνθρωπος: ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ για αυτό που θέλεις να κάνεις. Το μυαλό είναι αυτό που αντιστέκεται, γιατί το ξεβολεύεις. Το σώμα θα ακολουθήσει αν πας για προπόνηση σήμερα και αύριο και μεθαύριο και είναι διατεθειμένο και ικανό να κάνει πολλά περισσότερα απ’ όσα μπορούμε να φανταστούμε. Αλλά αυτό μάλλον το γνωρίσεις ήδη!

DSC_0854

Δοκίμασε να θέσεις στόχους.

Ένα μεγάλο, στον οποίο θα δώσεις χρόνο και μικρότερους, ρεαλιστικούς στόχους που θα σε βοηθήσουν -όχι μόνο να έχεις κίνητρο- αλλά και στην υλοποίηση ενός μεγαλύτερου ακόμα στόχου: την αγάπη προς τον εαυτό σου. Θα μάθεις να ασκείσαι επειδή ΑΓΑΠΑΣ το σώμα σου, όχι επειδή το μισείς. Και αυτό, αν το κάνεις μία φορά, δεν θα κοιτάξεις ποτέ ξανά πίσω. Όλοι εκείνοι που παρακολουθούμε στο @instagram ή σε οποιοδήποτε άλλο social medium ΕΧΟΥΝ περάσει από αυτή τη φάση. Όποιος έχει δουλέψει σώμα και μυαλό, έχει περάσει και δύσκολες στιγμές. Αλλά δεν τα παρατάει ποτέ! Γιατί έχει περάσει και στιγμές μεγάλης χαράς και ικανοποίησης!

Όσο πιο συχνά κάνεις κάτι, τόσο πιο πολύ το συνηθίζεις.

ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ, όχι να τα παρατάς.

Παρασκευήηηηη μωρέεεεε!

Follow me on:

📌 Instagram: despina_kargakou

Facebook: My T-Place

YouTube: Dés Kargakou

Be happy 🙂

Dés Kargakou

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλιά σας :)

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s