Ξεκίνησα διατροφή!

Ναι, ναι, από αυτή τη Δευτέρα και νομίζω ότι έχω πρήξει όλους όσοι είναι γύρω μου!.. Όχι ότι δεν έτρωγα υγιεινά αλλά έκοψα κάτι σοκολάτες, κάτι πατατάκια, κάτι pancakes… Με λένε Δέσποινα και έχω να φάω σοκολάτα 4 μέρες 🙂

IMG_4215

Βέβαια δεν μου λείπει ακόμα γιατί έβαλα 3 φρούτα καθημερινά, καθώς το τελευταίο διάστημα τα είχα ξεχάσει λίγο επειδή έπηζα.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΡΓΑΚΟΥ! Και φθηνές μάλιστα. Είναι τόσο απλό, απλά τα παίρνεις από το πρωί μαζί σου στην τσάντα/αυτοκινητο. Μαγικό;! Προσπάθησε να σκέφτεσαι από το βράδυ πριν κοιμηθείς τι θα φας την επόμενη μέρα, φτιάξε ένα πλάνο για τις ώρες που θα είσαι στη σχολή ή εργάζεσαι.

Η αρχή είναι δύσκολη – μην το σκέφτεσαι ρε παιδί μου και ξεφυσάς λες και είναι πυρηνική φυσική. Θα σου παρει 3-4 μέρες και μετά θα ρολάρεις. Έλα πάμε λίγο να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον να κόψουμε τα κορεσμένα λιπαρά και τη ζάχαρη. Είπε, και έφαγε το τελευταίο κομματάκι από τη σοκολάτα της… Όχι, θα το παλέψω.

Συνήθεια είναι. Άντε στο σούπερ μάρκετ να αγοράσεις βιολογικά φρούτα. Είναι λίγο πιο ακριβά από τα συμβατικά, αλλά εδώ κολλάει το «τι χάνεις-τι κερδίζεις», προτιμώ να κόψω από κάτι άλλο παρά από την ποιότητα του φαγητού μου. Ένα φρούτο με φυτοφάρμακα, περισσότερο κακό θα μου κάνει παρά καλό. Το φαγητό μπαίνει μέσα μου.

Ο Ιπποκράτης έλεγε «Φάρμακό σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακό σας.» Ποια είμαι εγώ, να του πάω κόντρα;

Πού θα βρεις όλο το περιεχόμενο που ανεβάζω:

📌 Instagram: despina_kargakou

Facebook: My T-Place

YouTube: Dés Kargakou

Be happy και καλό τριήμερο!

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλιά σας :)

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s